SZOCIÁLIS KOMPETENCIA FEJLESZTÉS

TÉMAKÖRÖK / TEMATIKA:

A tréning pontos tematikáját a résztvevőkkel egyeztetve közösen határozzuk meg minden esetben, így az első alkalmat követően a csoport igényeire szabott programot alakítunk ki.  

CÉLCSOPORT:

általános iskola, 6. 7. 8. illetve a  középiskola, 9. és 10. osztályos tanulói

LÉTSZÁM:

Minimum 4, maximum 12 fő

CÉLOK:

Napjainkban egyre több gyerek és felnőtt küzd szociális és viselkedési problémákkal. Ez nagyon hatékonyan fejleszthető szinte minden életkorban, de talán 12 éves kor felett jelenik meg a gyerekekben is a belső igény a változtatásra. Gyakran fordulnak elő kötődési nehézségek, hiányoznak az elemi érzelmi odafordulások a másik emberhez, nem ismertek az együttműködés formái, nem alakult ki a tolerancia, az empátia. Kevés olyan program van, amelyben a szociális készségek, képességek fejlesztése a kitűzött cél, mi ezt a hiányt szeretnénk pótolni. A tréning célja nem csak a már meglévő interperszonális problémák csökkentése, hanem azok megelőzése is, így  ez a kurzus minden fiatal számára elengedhetetlen tapasztalási lehetőség. További cél kicsit kilépni a konfortzónánkból.

IDŐTARTAM:

120 perc, 8 alkalommal

DÍJA:

44 000 Ft

Érdekel ez a tréning?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és csatlakozz a legközelebb induló tréningünkhöz. A tréninget a szabad helyek függvényében tudjuk indítani.

Hiszünk benne, hogy a változás mi magunk vagyunk, ugyanakkor adódhatnak olyan élethelyzetek, amikor szükség van külső támogatásra, aki előidézi ezt a változást.

ELÉRHETŐSÉG

+3620-408-5611 

1097 Budapest,

Vaskapu utca 1/B.(A-Dokk)

© Minden jog fenntartva. |

  • https://www.facebook.com/myselfkozpont
  • https://www.instagram.com/myself_onfejleszto_kozpont/

WEBSITE BY:

logo3.png