top of page

JELENTKEZÉS

Melyik WorkShopra szeretnél jelentkezni?

arrow&v

Jelentkezésed megkaptuk!

Csoportos Pályaorientációs Workshop

2 nap

Ebéd biztositott

Budapest 

14-18 éves korig

Merre induljak el az általános illetve középiskolás évek után? Nehéz döntések sorozata a felnőtté válás útján.  Ahhoz, hogy döntést tudj hozni ismerned kell saját képességeidet, motivációdat,  lehetőségeid és vágyaidat is. Itt jövünk mi a képbe. Egyéni és társas játékos készségfejlesztő feladatokkal segítünk abban, hogy megismerkedj a továbbtanulási lehetőségiddel, a szakmák, munkák, különféle foglalkozások világával. Szeretnénk fejleszteni az önismeretedet, kommunikációs, döntéshozatali készségedet, hogy magabiztosan tudj  dönteni a jövődet illetően. A 2 nap során kiderülhet számodra, hogy milyen szakmában tudod magad elképzelni, mi az egyéni érdeklődési területed.

300799622_620620806169558_1299792773296343497_n.jpg

Várunk minden fiatalt, akik előzetes tájékozódással és képességeik feltérképezésével szeretnék megalapozni pályaválasztásukat.

 

Célcsoport: általános iskola 7. és 8. illetve középiskola, 9-12. osztályos tanulói, vagyis: 

  • akiknél még nem aktuális a továbbtanulás, de szeretnék mélyíteni önismeretüket, növelni, döntéshozatali készségüket,

  • akik továbbtanulás/fakultáció választás előtt állnak, és bizonytalanok, nem tudják, hogyan és merre induljanak el, nem ismerik erősségeiket,

  • akik már találtak nekik tetsző pályát, de a döntésük meghozatalához további információkra, megerősítésre van szükségük.

 

Résztvevő diákok száma: 6-12 fő 

Egyéni kérésre  iskolacsoportoknak is tartunk csoportos foglalkozást. 

bottom of page