top of page

A VÁLTOZÁS TE VAGY!

A MySelf önismereti illetve személyiségfejlesztő egyéni tanácsadással és csoportos tréningekkel foglalkozik.

             ÉLETÉRZÉSRŐL

logo_2.1_Rajztábla_1.png

PROGRAMJAINK

Programjaink
talár.png

Foglalkozás

Csoportos foglalkozásaink során olyan készségek birtokába juthatsz, amiket nem tanulsz meg az iskolában, de nagyon fontos a felnőtté válás és az életre való felkészülés során.

spech.png

Mentorálás

Kapsz egy mentort, aki személyre szabott segítséget nyújt, abban, hogy a magánéletben illetve az iskolában is jobb eredményeket érj el. 

book.png

Tanulmányi segítés

Módszereinkkel, eszközeinkkel megtanulod, hogyan lehet eredményessé tenni a tanulást, amellyel várhatóan javulni fog teljesítményed.

tent.png

Táborok

Különböző tematikájú táboraink nem csak szórakoztatók, hanem hasznosak is, hiszen új ismereteket szerezhetsz önmagadról.

Szerezd meg tanúsítványainkat!

Járd végig a MySelf-es állomásokat, és szerezd meg a saját pólód, illetve a tanúsítványainkat.

vertification_with_ground_Rajztábla_1.pn

MIBEN SEGÍTENEK PROGRAMJAINK?

Tréningjeink és tanácsaink segítségével olyan kompetenciákhoz juthatsz, amelyek segítenek abban, hogy eredményes döntést tudj hozni a jövőddel kapcsolatban.

ÖNFEJLESZTÉS

Megismered önmagadat, az erősségeidet, a motivációidat, amelyek segítségével képes leszel hatékonyan menedzselni saját magad.

KOMMUNIKÁCIÓ FEJLESZTÉS

Megtanulod  meggyőzően képviselni a véleményedet, érveléstechnikán és önérvényesítésen keresztül. Határozottabban beszélsz majd mások előtt.

TANULÁSMÓDSZERTAN

Megismered azon technikákat, amelyek alkalmazásával képes leszel hatékonyan tanulni, ezáltal nő a tanulási motivációd és javul a teljesítményed.

KARRIERMENEDZSMENT

Elsajátítod a karrierépítési kompetenciákat, megtanulsz önéletrajz illetve motivációs levelet írni, képes leszel reálisan pozicionálni magad a munkaerő-piacon.

KONFLIKTUSKEZELÉS

Megismered a konfliktusokhoz való személyes viszonyulásod, képessé válsz kontrollálni a saját viselkedésed a különböző konfliktushelyzetekben.

MENTORÁLÁS

Feltérképezzük a készségeid, képességeid, meghatározzuk közösen az erősségeid/fejlesztendő területeid, növeljük önbecsülésed és önbizalmad.

ESZKÖZÖK

Táboraink és közös munkánk során ajándékba kapsz tőlünk tanulásodhoz szükséges eszközöket, füzeteket, tollakat illetve elkészített jegyzeteket, tanulmányokat, könyveket.

SZÜLŐI/DIÁK KLUB

A szülők illetve gyermekeik kötetlenül megbeszélhetik egymás között problémáikat. A klubot mindig egy téma köré szervezzük, szakértői előadással és szakértői vezetéssel.

RÓLUNK MONDTÁK

table 1.png

Jó érzés néha nem másokról tanulni az iskolában, hanem végre saját magamról. Hálás vagyok Nektek, hogy nem csak könyvből tanítotok, hanem lélekből.

68675912_2065637320208009_72908178165910
table 2.png

Sikerült más nézőpontból látni a problémáimat és mindenben segítséget kaptam, legyen szó akár tanulási, akár lelki nehézségekről.

80186381_1537140319757447_28409749834448

Vidiczki Máté

table 3.png
18033970_1378644185507207_37183066479109

Szabó Eszter

Iskolai tervem átbeszélhetjük, a jövőmre nézve hasznos dolgokkal vagyok ellátva. Életvezetési tanácsokat is kapok amelyek kiegyensúlyozottabbá tesznek.

JELENTKEZÉS MENETE

step1.png

Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@my-self.hu e-mail címen és fogalmazd meg néhány mondatban miben kéred segítségünket.

step2.png

A jelentkezésed feldolgozzuk és telefonon felkeresünk.

step3.png

Egy részletes beszélgetés keretében egyeztetjük igényeid és elmondjuk miben tudunk segíteni, majd személyes találkozót egyeztetünk.

step4.png

Még egyszer átvesszük a kérdéses pontokat, majd bemutatjuk a már elkészített személyre szabott programod.

step5.png

A személyre szabott programodról készítünk egy szerződést, majd a szerződésed aláírása és a szolgáltatási díj befizetése után kezdődik a közös munka.