top of page
whiteline2.0.2_Rajztábla 1.png
PályaoriGO.png

Pályaválasztási Élménytábor 

Várunk minden fiatalt, akik előzetes tájékozódással és képességeik feltérképezésével szeretnék megalapozni pályaválasztásukat. Saját élményű önismereti foglalkozásokon keresztül olyan készségekhez jutsz, amely óriási segítséget nyújthat továbbtanulással kapcsolatos döntésedhez.  Továbbá egy intuitív önismereti festős foglalkozással is készülünk, ahol  megtanulsz az érzéseidre figyelni. Lesz még közös sütés-főzés, tábortűz, társasjáték est, detektív játék, túra, vetélkedő, ajándékok. Garantáltan nem a telefonon fogsz lógni.

Korosztály: 14 év kor felett

Helyszín

Érsekvadkert (Kolping Erdei Ház) Budapesttől 60 km-re található csodás erdei házikó az erdő közepén, hatalmas zöld területtel, távol a világ zajától, hogy valóban egy élményalapú önismereti utazáson vehess részt. 

Időpont

Szervezés alatt!

Árak

Bővebb információk később!

Jelentkezési Határidő

Bővebb információk később!

COVID19 Információk

A tábor működtetése során a szervezők különös figyelemet fordítanak,  a személyi higiéne betartására, a fertőtlenítésre, a távolságtartására (a legtöbb programot szabadtéren tartjuk).

Ilyen volt tavaly:
pályaoriGO Jelentezés

Mire számíthatsz?

Interaktív önismereti játékokra, közös fejlődésre, készségfejlesztésre. Ehhez mi adjuk a biztonságos és támogató közeget. Játékos, élményalapú formában fejlesztjük a személyes és társas kompetenciákat, a témához kötődő alkotó és gyakorlatorientált programokkal.

Hogyan?

Személyiségtesztek, énkép fejlesztő gyakorlatokkal,

Egyéni, kiscsoportos beszélgetésekkel, tanácsadással

Önismeret fejlesztés, kompetenciák azonosításával,

Karrierpálya elemzés, munkaerő piaci helyzetértékeléssel.

whiteline2.0_Rajztábla 1.png

Napi Programterv

A táborozók igényeiből kiindulva, egyénre szabottan alakítjuk minden foglalkozásunk tematikáját.

Blokkok
1. Nap
2. Nap
3. Nap
4. Nap
Délelőtti Sáv
-
reggeli, napinditó beszélgetés, önismeret fejlesztés
reggeli, közös kirándulás
reggeli, napinditó beszélgetés, rövidebb önismereti blokk
Délutáni sáv
érkezés, szállás átvétele, ismerkedés, csapatépítés, szabályalkotás
ebéd, nyomozós csapatjáték, problémamegoldásra épülő feladatok
ebéd, intuitív festés, érzelmi intelligencia fejlesztés, önbizalomnövelés csoportbontásban
ebéd, tábor zárás, hazautazás
Esti sáv
közös főzés, vacsora,beszélgetés, társasjáték
vacsora, kommunikáció fejlesztő játékok
vacsora, alkotó folyamatok, tábortűz
-
line_Rajztábla 1.png

Táborvezetők

Lázi Alexandrának hívnak, de a Szandi névre hallgatok! 
Én, már most tudom, hogy remek csapatot fogunk alkotni és jól tudunk majd együtt dolgozni! 
Minden alkalommal örömet, “felfrissülést” jelent köztetek, fiatalok között lenni. 
Szabadidőmet leginkább a kiskutyámmal töltöm. Imádok társasozni és túrázni! 

Várom, hogy megismerkedjünk!

179867914_4196030030417931_2734478226112

Lázi Alexandra

Brigi vagyok, gyerekkorom óta imádom a táborokat, viszont az elmúlt években többnyire már táborvezetőként vagyok jelen. A táborok mellett a pályaorientáció a nagy szerelmem, és már izgatottan várom, mit tudunk kihozni ebből a szuperizgi témából pár nap alatt, veletek közösen.  A közösségépítésben elengedhetetlen a humor, ami szintén lételemem.

brigi.jpg

Buzder Brigi

Szűcs Noémi vagyok.

Szabadidőmben szeretek festeni, ékszeretekt készíteni és önismereti eszközökkel segíteni másoknak az érzelmeik feldolgozásában, megélesében. A táborban egy olyan folyamatba szeretnélek vinni Titeket, ahol megélhetitek, mennyire felemelő az életben a racionális, logikus oldalunk mellett a kreatív, érzelmi oldalunk megélese, fejlesztése!

Nagy örömmel várom a veletek való együttlétet, alkotást!

Noémi.jpg

Szűcs Noémi

Perge Gábor vagyok, és többnyire kisegítő, támogatói feladatokat fogok ellátni a táborban. Ezen kívül vállalkozói, pénzügyi és piaci ismereteket is elhozok nektek, hogy tudjátok milyen szempontok alapján kell a munkaerőpiacot felbecsülnötök a pályaválasztást megelőzően. Fogok rólatok fotókat és videókat készíteni, segítek a tábortűzben és bármi másban amire szükségetek lesz!

122656104_3351865151534184_3571259888580

Perge Gábor

Mit fejlesztünk a 4 nap során?

Önismeret 

Mélyítjük az önismereted, segítünk abban, hogy tisztább énképpel rendelkezz.

Kommunikáció

Fejlesztjük a kommunikációs képességeid, hogy könyebben képviseld érdekeid.

Érzelmi intelligencia

Megtanítunk az érzéseidre figyelni, és dolgozni azokkal, beindítjuk a kreatív energiádat.

Pályaút Tervezés

Ismerkedünk a munkaerőpiaccal és a szakmákkal, reális pályautakat tervezünk.

Problémamegoldás

Különböző játékos feladatokon keresztül fejlesztjük a problémamegoldó készséged.

Döntéshozatal

Segítséget adunk döntések előkészítéséhez és azok meghozatalához.

whiteline2.0_Rajztábla 1.png
 • Kiknek ajánljuk?
  Mindazoknak a fiataloknak (általános illetve középiskolások, felsőoktatásban tanulók), akik határozott döntést szeretnének hozni az életüket érintő kérdésekben, akik tudatosan szeretnék tervezni jövőjüket, akik önismeretre akarnak szert tenni, akik szeretnék tudni erősségeiket, azt, hogy miben jók, akik sikeresek és boldogok akarnak lenni. Programjaink szülőknek, iskolai csoportoknak, pályakezdőknek, pályamódosítóknak is szól.
 • Milyen eredmények várhatóak?
  Személyiségfejlesztés, önismeret fejlesztés, a tágabb értelemben vett tanulás, társaskészség-fejlesztés. A programba résztvevő hatékonyabb munkavégzésre válik képessé, javulnak a problémamegoldó stratégiái, alkalmassá válik a sikeres csoport munkára, megnövelheti az egyéni boldogulásának esélyeit.
 • Mi a hatásosabb segítői forma?
  Mindkét formának megvannak a maga mélységei, és magasságai. Az egyéni mentorálás során egy koncentrált, csak rád irányuló figyelmet kapsz, ugyanakkor a visszajelzések egy irányból jöhetnek működésedre. A csoportban nemcsak a te történeted van jelen, nem kizárólag te vagy fókuszban, viszont több irányból és többféle impulzus ér, amiből rengeteget lehet meríteni önismereti szempontból. A csoportban mindenki úgy működik, ahogy a való életben is szokott, ezért a visszajelzések kifejezetten segítenek rálátni arra, hogy „hogyan is vagyok másokkal”. Éppen ezért javasoljuk a mentori beszélgetések mellett a csoportos programokon való részvételt is.
 • Hány alkalom?
  Tréningjeink alkalmai illetve óraszámai változóak, de általánosan 5-10 alkalom és és 10-20 órás tréningeket lehet igénybe venni. Mentor programunk teljes mértékben az egyéni igényektől függ, de minimum 3 hónap ez azonban nem jelent szoros elfoglaltságot. A találkozók időtartama alkalmanként 2-4 óra, és célszerű az eleinte heti, majd később 2-4 heti rendszeresség. Tapasztalataink szerint egy negyedéves, féléves mentor folyamat problémamentesen beilleszthető a mindennapokba.
 • Mikor, hány fővel indulnak a csoportok?"
  Megfelelő létszám esetén folyamatosan indítunk csoportokat. A létszám függ a csoport konkrét tartalmától, de általánosságban maximum 12 fővel szervezzük, ez a biztosíték arra, hogy a résztvevőkkel hatékony lesz a közös munka.
 • Kik a mentorok/oktatók/csoportvezetők?
  Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező pedagógusok, mentálhigiénés szakemberek, pszichológusok, szociális munkások. Az egyes szakterületekre külön szakértői csapat áll rendelkezésünkre. A mentor egy felnőtt személyes segítő, akihez az egyén bátran fordulhat akár iskolai, akár iskolán kívüli ügyes-bajos dolgaival.
 • Hol tartjuk a programokat?
  Budapest belvárosában, előzetes egyeztetéssel, megfelelő létszám esetén vidéki helyszínen is és ONLINE is.
 • Hogyan lehet jelentkezni?
  a weboldalunkon található űrlap kitöltésével a hello.myselfprogram@gmail.com, e -mail címen a 0631/200-7526-os telefonszámon
 • Van még kérdés?
  Keress minket, hogy megválaszolhassuk!
bottom of page