whiteline2.0.2_Rajztábla 1.png
PályaoriGO.png

Pályaválasztási Élménytábor 

Játékos önismereti foglalkozásokon keresztül olyan élményekhez jutsz, amely óriási segítséget nyújthat önbizalomnöveléshez, pályaválasztással, továbbtanulással kapcsolatos döntéshez. Idén interaktív szabaduló szobás programmal is várunk, ahol problémamegoldásra épülő feladatok fejlesztik a logikai gondolkodásod, a kooperációs és problémamegoldó képességed. Továbbá egy intuitív önismereti festős foglalkozással is készülünk, ahol  megtanulsz az érzéseidre figyelni. Lesz még közös sütés-főzés, tábortűz, társasjáték est, detektív játék, túra, vetélkedő, ajándékok. Garantáltan nem a telefonon fogsz lógni. Korosztály: 14 év kor felett

Időpont

2021. június 27 -30 (4 nap/3 éjszaka). Érkezés, szállás átvétel: vasárnap 14.00-16.00 óra között. Távozás: szerda, ebéd után.

Helyszín

Érsekvadkert (Kolping Erdei Ház) Budapesttől 60 km-re található csodás erdei házikó az erdő közepén, hatalmas zöld területtel, távol a világ zajától, hogy valóban egy élményalapú önismereti utazáson vehess részt. 

Árak

45.000 Ft, mely tartalmazza az önismereti programok teljes költségét és eszközét, napi 3-szori étkezést, és egy kis ajándékot is.  

Kedvezmények (nem vonhatók össze):

  • Teljes költség hozzájárulás befizetése június 15-ig: 4000 Ft/fő

  • MySelfes mentoráltaknak/ régi táborozóknak: 2000 Ft/fő

  • Testvéreknek: 2 gyerek esetén 2000 Ft/fő, míg 3 gyermek esetén 3000 Ft/fő

  • Barátoknak (hozd magaddal osztálytársadat, barátodat és jelentkezzetek együtt!) 2000 Ft/fő 

Jelentkezési Határidő

2021. június 24, az üres helyek erejéig, 10.000 Ft előleg befizetésével. 

  • Számlaszám: K&H bank 10403497-86768153-57721006

  • Közlemény: táborozó neve

COVID19 Információk

A tábor működtetése során a szervezők különös figyelemet fordítanak,  a személyi higiéne betartására, a fertőtlenítésre, a távolságtartására (a legtöbb programot szabadtéren tartjuk).

Ilyen volt tavaly:

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

arrow&v

Jelentkezésed megkaptuk, hamarosan keresni fogunk!

4

Jelenleg      látogató gondolkodik a foglaláson.

Még 4 szabad hely van.

 
1/19

Mire számíthatsz?

Interaktív önismereti játékokra, közös fejlődésre, készségfejlesztésre. Ehhez mi adjuk a biztonságos és támogató közeget. Játékos, élményalapú formában fejlesztjük a személyes és társas kompetenciákat, a témához kötődő alkotó és gyakorlatorientált programokkal.

Hogyan?

Személyiségtesztek, énkép fejlesztő gyakorlatokkal,

Egyéni, kiscsoportos beszélgetésekkel, tanácsadással

Önismeret fejlesztés, kompetenciák azonosításával,

Karrierpálya elemzés, munkaerő piaci helyzetértékeléssel.

whiteline2.0_Rajztábla 1.png

Napi Programterv

A táborozók igényeiből kiindulva, egyénre szabottan alakítjuk minden foglalkozásunk tematikáját.

Blokkok
1. Nap
2. Nap
3. Nap
4. Nap
Délelőtti Sáv
-
reggeli, napinditó beszélgetés, önismeret fejlesztés
reggeli, közös kirándulás
reggeli, napinditó beszélgetés, rövidebb önismereti blokk
Délutáni sáv
érkezés, szállás átvétele, ismerkedés, csapatépítés, szabályalkotás
ebéd, nyomozós csapatjáték, problémamegoldásra épülő feladatok
ebéd, intuitív festés, érzelmi intelligencia fejlesztés, önbizalomnövelés csoportbontásban
ebéd, tábor zárás, hazautazás
Esti sáv
közös főzés, vacsora,beszélgetés, társasjáték
vacsora, kommunikáció fejlesztő játékok
vacsora, alkotó folyamatok, tábortűz
-
line_Rajztábla 1.png

Táborvezetők

Lázi Alexandrának hívnak, de a Szandi névre hallgatok! 
Én, már most tudom, hogy remek csapatot fogunk alkotni és jól tudunk majd együtt dolgozni! 
Minden alkalommal örömet, “felfrissülést” jelent köztetek, fiatalok között lenni. 
Szabadidőmet leginkább a kiskutyámmal töltöm. Imádok társasozni és túrázni! 

Várom, hogy megismerkedjünk!

Lázi Alexandra

Brigi vagyok, gyerekkorom óta imádom a táborokat, viszont az elmúlt években többnyire már táborvezetőként vagyok jelen. A táborok mellett a pályaorientáció a nagy szerelmem, és már izgatottan várom, mit tudunk kihozni ebből a szuperizgi témából pár nap alatt, veletek közösen.  A közösségépítésben elengedhetetlen a humor, ami szintén lételemem.

Buzder Brigi

Szűcs Noémi vagyok.

Szabadidőmben szeretek festeni, ékszeretekt készíteni és önismereti eszközökkel segíteni másoknak az érzelmeik feldolgozásában, megélesében. A táborban egy olyan folyamatba szeretnélek vinni Titeket, ahol megélhetitek, mennyire felemelő az életben a racionális, logikus oldalunk mellett a kreatív, érzelmi oldalunk megélese, fejlesztése!

Nagy örömmel várom a veletek való együttlétet, alkotást!

Szűcs Noémi

Perge Gábor vagyok, és többnyire kisegítő, támogatói feladatokat fogok ellátni a táborban. Ezen kívül vállalkozói, pénzügyi és piaci ismereteket is elhozok nektek, hogy tudjátok milyen szempontok alapján kell a munkaerőpiacot felbecsülnötök a pályaválasztást megelőzően. Fogok rólatok fotókat és videókat készíteni, segítek a tábortűzben és bármi másban amire szükségetek lesz!

Perge Gábor

Mit fejlesztünk a 4 nap során?

Önismeret 

Mélyítjük az önismereted, segítünk abban, hogy tisztább énképpel rendelkezz.

Kommunikáció

Fejlesztjük a kommunikációs képességeid, hogy könyebben képviseld érdekeid.

Érzelmi intelligencia

Megtanítunk az érzéseidre figyelni, és dolgozni azokkal, beindítjuk a kreatív energiádat.

Pályaút Tervezés

Ismerkedünk a munkaerőpiaccal és a szakmákkal, reális pályautakat tervezünk.

Problémamegoldás

Különböző játékos feladatokon keresztül fejlesztjük a problémamegoldó készséged.

Döntéshozatal

Segítséget adunk döntések előkészítéséhez és azok meghozatalához.

whiteline2.0_Rajztábla 1.png

Gyakori Kérdések

Hogyan tudok jelentkezni?


A honlapunkon a Jelentkezési Űrlap kitöltésével. Ezt követően e-mail-ben küldjük a “Jelentkezési lapot” valamint az Egészségügyi/Szülői Nyilatkozatot”. A két darab nyomtatványt aláírva várjuk vissza a helllo.myselfprogram@gmail.com- emal címre. Tábori létszámok limitáltak, a jelentkezések sorrendjében tudjuk fogadni a regisztrálókat. Később már csak a fennmaradó, vagy visszamondott helyekre fogadunk el jelentkezéseket. Amennyiben egy turnus már betelt ezt a honlapunkon illetve facebookon is jelezzük.
Mikor végleges a jelentkezés?


A jelentkezést csak abban az esetben tudjuk véglegesíteni, ha a részvételi díj előlege beérkezik (minden esetben 10.000 Ft). Kérjük, minden dokumentumon (pl. átutalás) a neveteket legyetek szívesek feltüntetni. A részvételi díj beérkezését követően, maximum 5 napon belül e-mailben kiküldjük a részvételi igazolást és a számlát.
Hogyan tudom lemondani a tábort?


Amennyiben a táborozó betegség (csak hiteles és jól olvasható, ellenőrizhető orvosi igazolást tudunk elfogadni) vagy egyéb ok miatt nem tudja megkezdeni a táborozást, a MySelf lehetőséget nyújt a tárgyévben egy későbbi turnusban való részvételre. Ha annak telítettsége ezt nem teszi lehetővé, vagy a felajánlott időpont nem megfelelő a Táborozó számára, úgy egyéb szolgáltatásunk díjából jóváíródik (pl. mentori program, tréningek, szülői klub). Reméljük nem lesz szükség a fenti információkra, és minden táborozó épségben,egészségben, várakozással teli érkezik meg táborunkba!
Tábori léthez szükséges felszerés?


A tábor programjaihoz illő kényelmes ruha és sportcipő, törölköző, papucs, nyári sapka, naptej, szúnyogriasztó. Rossz idő esetén esőkabát, pulóver, hosszú nadrág, kabát és zárt cipő. Kirándulásokhoz, kis hátizsák, kulacs. Egészségügyi illetve tisztálkodási felszerelés, maszk, költőpénz, érvényes okmányok (diákigazolvány is), társasjáték (opcionális, olyat, amit tudunk sokan játszani). A mobiltelefonok, fényképezőgépek, és értékesebb játékok csak saját felelősségre hozhatók el a táborba. Ezeknek az őrzését nem vállaljuk.
Indulás megérkezés, távozás, hazaindulás:


Indulás közösen (ha van rá igény): június 28-án (vasárnap), megérkezés, szállás elfoglalása 15.00-16.00 között Távozás, hazaindulás: július 01, szerda 14.00, ekkora kell megérkeznie a szülőknek (kiskorú esetén tudunk tovább felügyeletet biztosítani, ezen igényt legkésőbb kedd estig várjuk, pontos időponttal). Visszaindulás szintén történehet közösen, ha van rá igény.
Étkezés


Napi háromszor (reggeli, ebéd, vacsora), plusz innivaló, rágcsa, nasi. Igény esetén speciális étkeztetési vállalunk (a jelentkezési lapon szükséges jelezni)