top of page
Keresés

KORONAVÍRUS: ÁTOK VAGY ÁLDÁS?

Most mindenki életében hirtelen jött egy nagy vihar, hatalmas nagy villámcsapásokkal és minden megváltozott. A sok jót felváltotta a sok rossz, ilyenkor hajlamosak vagyunk nagyon hamar elkeseredni és feladni. De nem szabad, mert ez egy ördögi kör, rossz gondolat, rosszat hoz. Fordítsd meg ez a kört, légy kitartó, neked is sikerülhet. Lássunk a történtek mögé, gondoljuk végig a kialakult helyzetet és elemezzük mi az amin tudunk változtatni.
A most kialakult helyzet/állapot nagyon sok mindent elvesz tőlünk, ugyanakkor lehetőséget ad arra hogy újból észrevegyük, hogy mi az igazán fontos az életben. A következő gondolatok is ezt támasztják alá, amit az interneten böngészve találtunk. Nagyon megérintett minket, úgy éreztük kiírjuk magunkból Nektek.


 • Az emberiség pontosan azt a betegséget kapta, amelyre szüksége volt.

 • Már nem értékeltük az egészséget ezért kaptunk egy betegséget, hogy megértsük az egészségünkkel foglalkoznunk kell.

 • Már nem értékeljük a természetet magunk körül, ezért kaptunk egy betegséget, melynek köszönhetően keveset tudunk tartózkodni a természetben.

 • Már elfelejtettük, hogyan kell családként élni, ezért kaptunk egy betegséget, amely bezárt minket az otthonainkba, hogy megtanuljunk ismét családként élni.

 • Már nem tiszteltük az időseket, ezért kaptunk egy betegséget, amely emlékeztet minket az Ő esendőségükre.

 • Már nem értékeltük az egészségügyi dolgózókat, ezért kaptunk egy betegséget, amely emlékeztet minket az Ő pótolhatatlanságukra.

 • Már nem tiszteltük a tanárokat, ezért kaptunk egy betegséget, amely bezárta az iskoláinkat, melynek köszönhetően a szülők próbálják tanítani gyermekeiket.

 • Azt gondoltuk, hogy mindent megvehetünk, hogy midenhol ott lehetünk, azzal és akkor, amikor csak akarunk. Ezért kaptunk egy betegséget, amely megmutatja mennyire nem természetes és magától értetődő is mind ez.

 • Szabadidőnket bevásárlóközpontokban töltöttük, ezért kaptunk egy betegséget, amely ráébreszt minket arra, hogy a boldogságot nem lehet megvenni.

 • Nagyon sokat foglalkoztunk a külsőnkkel, hasonlítottuk magunkat másokhoz, ezért kaptunk egy betegséget, amely maszkkal takarja el arcunkat, hogy megértsük a valódi szépség nem ott rejtőzik.

 • Azt gondoltuk a Föld urai vagyunk, ezért kaptunk egy betegséget, hogy ez az apró láthatatlan kórokozó megszelidítsen minket.

 • Sajnos olyan betegséget kaptunk, amelyik pontosan ránk van szabva.


Hiszünk abban, hogy néha a legrosszabb körülmények hozzák ki belőlünk a legjobbat. Úgy gondoljuk, hogy minden hozzáállás kérdése. Tudjuk, hogy most több rossz dolog vesz minket körül, mint jó, DE akkor sem szabad elkeseredni és magunkba süllyedni. Vegyük hát észre a jót és örüljünk a pozitív dolgoknak, találjuk meg a megoldást.

Az ÉLET ilyen, mindig lesz jó és rossz. Rajtunk múlik, melyiket vesszük észre benne: a jót vagy a rosszat.


Te mivel egészítened ki ezen gondolatmenetet? Oszd meg velünk bártan!


97 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page