CSOPORTOK

Csoportos foglalkozásaink lehetőséget teremtenek - akár mentori segítség mellett - önismereti és szociális kompetenciák (úgy mint kommunikációs, konfliktuskezelési, együttműködési, tanulásmódszertani készségek) fejlesztésére. Elsősorban élményalapú, egyedi módszerekkel dolgozunk, melyeket az elmúlt 20 év tapasztalata során alakítottunk ki és folyamatosan változtatjuk az adott csoport összetételének megfelelően, hogy valóban egyénre/csoportra szabott valós segítséget tudjunk nyújtani.

Módszertanunk a kooperatív munkára, a résztvevők interaktivitására és a folyamatos önreflexióra épül. A gyakorlatok sokszínűek, az önálló munkától, a kis és nagycsoportos feladatokon keresztül, a szituációs - és szerepjátékokon át az önkifejezés széles skáláján mozognak. 

Az adott foglalkozást követően írásos visszajelzést adunk a tapasztataltakról, az elért eredményekről, továbbá javaslatot teszünk a fejlesztendő területekről. 

 

A választáshoz segítséget nyújtunk egy konzultáció keretében, hogy a legcélzottabb segítséget tudjuk ajánlani.

ÖNMENEDZSELÉS

TANULÁSMÓDSZERTAN

PÁLYAORIENTÁCIÓ

KARRIERMENEDZSMENT

KOMMUNIKÁCIÓ

KONFLIKTUSKEZELÉS

SZOCIÁLIS
KOMPETENCIAFEJLESZTÉS

KAMASZ KLUB I.

KAMASZ KLUB II.

NEM TUDOD MELYIK CSOPORTRA VAN SZÜKSÉGED?

Kérd igényfelmérő konzultációnkat, hogy a megfelelő csoportot választhasd!


IGÉNYFELMÉRŐ KONZULTÁCIÓ

Hiszünk benne, hogy a változás mi magunk vagyunk, ugyanakkor adódhatnak olyan élethelyzetek, amikor szükség van külső támogatásra, aki előidézi ezt a változást.

ELÉRHETŐSÉG

+3620-408-5611 

1097 Budapest,

Vaskapu utca 1/B.(A-Dokk)

© Minden jog fenntartva. |

  • https://www.facebook.com/myselfkozpont
  • https://www.instagram.com/myself_onfejleszto_kozpont/

WEBSITE BY:

logo3.png